Reduceri de Black Friday

Ei bine, maine este o zi mult asteptata de cumparatori, o zi in care spera sa gaseasca produsele preferate la reduceri spectaculoase, asa cum se lauda majoritatea magazinelor care fac campanie de Black Friday.

Noi am stat si ne-am tot gandit daca sa intram in aceasta lupta "crancena" si "apriga", care se da peste tot pe internet, fie Facebook, bloguri, comunicate de presa si multe altele. Am hotarat ca nu este cazul sa mai fim si noi inca un magazin care ofera reduceri "Wow", care de fapt produsele nu sunt chiar asa de reduse, cum se mai speculeaza pe internet.

Totusi, vom mari gama de produse ce le avem in Promotii, in speranta ca daca sunteti in cautarea unui cadou, sa il obtineti la un pret mai bun. Va promitem solemn ca nu o sa gasiti reduceri spectaculoase pentru ca matematic vorbind, pentru acest lucru trebuie sa ai si un adaos pe masura.

Acest post de blog nu are nici un mesaj ascuns, speram ca am dat dovada de transparenta si incredere fata de D-Voastra, iar mesajul a fost inteles.

Urmariti-ne maine ( 20.11.2015) pentru gama de produse adaugate la oferta. Oferta completa este valabila in intervalul 20 - 22 noiembrie, in limita stocului disponibil. Dupa acest interval ne rezervam dreptul de a pastra doar anumite produse in continuare la promotie.

Spor la cumparaturi! 🙂

 

[/mp_span] [/mp_row]

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

Tu trebuie să fii Conectat la pentru a posta un comentariu.

Dragi clienti, Cadoujunkie lucreaza in regim redus, iar datorita acestui fapt, procesarea si livrarea comenzilor se pot efectua cu o intarziere de o zi lucratoare fata de in mod normal. Va multumim pentru intelegere!