Poți fi la înălțime și cu un cadou ieftin

Prețul unui cadou nu garantează că este și cel mai potrivit pentru destinatar. De multe ori, un cadou ieftin, fără pretenții poate fi mai apreciat decât unul pentru care ai înghițit în sec de multe ori în momentul în care a trebuit să te desparți e o sumă considerabilă de bani, planificată pentru altceva. Până la urmă, sacrificiul financiar merită, dar nu este neapărat să-ți destabilizezi bugetul de fiecare dată când apare câte un eveniment în familie sau în cercul de prieteni.

Da poți face bucurii și cu bani puțini, iar un cadou ieftin însoțit de un scenariu interesant de înmânare și cu o încărcătură sentimentală atât pentru cel care îl oferă, cât și pentru cel care îl primește, un cadou cu o valoare sentimentală pronunțată care creează amintiri și momente frumoase este întotdeauna varianta ideală. Din păcate cadou care să compenseze prețul de achiziție prin experiența pe care o creează este greu de găsit, mai ales că s-ar putea să nici nu existe, independent, ci să fie nevoie de creativitate pentru a-l construi. Transformă momentul oferirii cadoului într-o experiență, depune puțin efort și vei reuși să faci o bucurie fără să intri în limita de creditare a cardului de salariu.

Un cadou ieftin nu înseamnă că este de calitate îndoielnică. Poate fi ceva extrem de simplu, dar care, cu ajutorul creativității se poate transforma în ceva extrem de interesant. Încearcă să îi dai cadoului o notă cât mai personală. Astfel vei reuși să trezești niște sentimente în sufletul destinatarului în momentul în care va descoperi cadoul.

De asemenea, ai grijă la împachetare. Prezentarea cadoului este, de multe ori, mai importantă decât cadoul în sine. O prezentare specială arată că te-ai străduit să faci o bucurie, că te-ai pregătit pentru eveniment și că persoana căreia îi oferi cadoul reprezintă ceva special pentru tine.

Un cadou ieftin are avantajul de a nu afecta bugetul, dar cere timp și imaginație pentru a-l transforma în ceva cu totul special.

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

Tu trebuie să fii Conectat la pentru a posta un comentariu.

Dragi clienti, Cadoujunkie lucreaza in regim redus, iar datorita acestui fapt, procesarea si livrarea comenzilor se pot efectua cu o intarziere de doua zile lucratoare. Va multumim pentru intelegere!