Lansarea paginii de Facebook CadouJunkie – Cadouri pentru barbati si pentru femei

Am lansat pagina de Facebook a site-ului nostru CadouJunkie. Acolo veti gasi o parte din gama noastra de produse, precum si noutatile care apar.

Credem ca prin aceasta metoda va vom mentine mai usor in legatura cu produsele noastre si cu noutatile care apar in magazinul nostru online de cadouri.

Speram ca veti gasi cadouri dragute pe care sa le oferiti familiei sau prietenilor, indiferent ca este vorba de mama, tatal, iubitul, prietena sau bunicii dumneavoastra.

Cand nu aveti idee ce sa oferiti cuiva, nu ezitati sa ne vizitati, pentru ca avem in gama noastra articole de bucatarie, decoratiuni (ceasuri, tablouri etc), lumanari, seturi de cadou, minibaruri, cutii de bijuterii, machete de lemn si de metal, iar in cateva zile vom adauga colectiei noastre si Boardgames, care poate fi un interesant mod de a petrece timp frumos cu familia sau cu prietenii.

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

Tu trebuie să fii Conectat la pentru a posta un comentariu.

Dragi clienti, Cadoujunkie lucreaza in regim redus, iar datorita acestui fapt, procesarea si livrarea comenzilor se pot efectua cu o intarziere de o zi lucratoare fata de in mod normal. Va multumim pentru intelegere!