Idei de cadouri pentru el de Sf. Andrei

Se apropie ziua in care il sarbatorim pe Sfantul Andrei. Daca sunteti invitati la petrecere la vreun prieten care poarta acest nume sau pur si simplu vrei sa daruiesti ceva doar asa ai ajuns aici cu un scop: Cauti un cadou. Iar noi avem cateva idei de oferit:

1. Ce poate fi mai potrivit pentru un barbat decat suporturile de bautura? Stim ca de obicei te duci cu o sticla de vin sau de tarie, acum depinde si de sarbatorit, dar ce ai  zice anul acesta daca i-ai da in dar un suport in care sa aiba unde sa puna sticla? Ia trage un ochi aici sa vezi ce te incanta. Daca esti mai traditionalist cred ca vei fi placut surprins de minibarurile facute din lemn, care au o sticla si paharele. Dar daca vrei ceva si mai deosebit, vei aprecia gama de suporturi pentru sticla de vin, care sunt atent prelucrate si confectionate din metal, iar daca vrei sa ii oferi ceva personalizat in functie de meserie, ai ajuns in locul potrivit.

 

 

Suport de metal pentru sticla Masina de epoca

 

2. Seturile de cadou - acestea nu prea mai au nevoie de vreo prezentare. Fie ca doresti sa ii oferi un set cu mai multe piese ( curea, portofel, cravata, breloc), fie ca vrei sa ii oferi un set de accesorii pentru vin, aceste seturi se vor dovedi utile celui caruia i le oferi cadou.

Set cadou pentru barbati cu 5 piese Maro

 

3. Canile termosensibile. Noua ne plac aceste cani si cred ca si voi le veti indragi. Aici le puteti vizualiza.

Cana-Baterie-verde

 

4. Machete - Cunosti un Andrei care sa fie pasionat de autoturisme sau motociclete ? Ei bine, cu siguranta va aprecia o macheta de lemn sau de metal.

Macheta de metal motocicleta
Puzzle-3D-Cub-B

 

5. Jocurile - Jocurile tip puzzle sau boardgames sunt jocuri indragite de foarte multe persoane, dezvaluind spiritul competitiv al fiecaruia dintre noi.

 

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

Tu trebuie să fii Conectat la pentru a posta un comentariu.