Despre noi

De ce CadouJunkie?

Pentru noi CadouJunkie este solutia la o problema aparte. Dupa cum vedeti din denumire avem o slabiciune pentru cadouri. Probabil ca ati trecut si voi prin acele situatii in care ati cumparat un cadou pentru o persoana apropiata sau un prieten, dar ati fi vrut sa cumparati unul si pentru dumneavoastra, sau pur si simplu nu ati reusit sa gasiti un cadou. Noi am patit asta, "de cateva ori". Acum ca problema noastra este rezolvata si practic suntem inconjurati de cadouri :-D, dorim sa va ajutam in gasirea unui cadou, oferindu-va o gama de cadouri variata si in continua crestere.

Dorinta noastra este ca acest magazin online sa devina un loc in care indiferent de gusturi, oricine poate gasi un cadou pentru apropiatii sai, sau de ce nu, pentru propriul rasfat.

 

Dragi clienti, CadouJunkie lucreaza momentan in regim redus. Din cauza acestui fapt este posibil ca timpul de raspuns/ procesarea comenzilor sa fie intarziata. Comenzile plasate, de regula, pana la ora 13 se preda curierului in aceeasi zi (lucratoare).Va multumim pentru intelegere!