Cum poți începe anul 2017 surprinzându-i pe cei dragi?

Gata, nu ne mai gândim la „nebunia cadourilor” din luna decembrie. Te-am pregătit pentru asta într-un articol anterior. Hai să vedem acum cum poți să începi noul an 2017 într-o notă veselă și surprinzătoare pentru cei apropiați. Chiar dacă „luna cadourilor” a trecut, iar în mod obișnuit, luna ianuarie este una care nu prea încântă, excepție făcând primele sale zile când mai avem norocul să mai sărbătorim câte o onomastică, poți „întoarce roata”. Cu puțină creativitate poți continua bucuria sărbătorilor de iarnă până și în prima lună din noul an.

Da, știm, bugetul de cadouri a fost epuizat în decembrie așa că ai nevoie de o perioadă de revenire financiară. Tocmai de aceea ne-am gândit că ar fi bine să-ți amintim că nu trebuie să cheltui „o mică avere” pentru a reuși să le faci o bucurie celor care îți sunt cei mai dragi. Surprizele sunt întotdeauna plăcute, așa că luna ianuarie, când nimeni nu se mai așteaptă la cadouri, este momentul perfect să faci o bucurie. Pentru a-ți fi mai ușor să aduci bucurie în prima lună din an și să mai continui în spiritul sărbătorilor ți-am pregătit o selecție de cadouri ieftine, interesante, haioase și practice.

Cine nu are nevoie de un portofel? Oricând un portofel practic, bine compartimentat în care să intre perfect actele, cardurile și banii este util, așa că dacă printre cei dragi ai identificat o nevoie pentru un astfel de obiect, noi am pregătit o colecție de portofele de damă și de bărbați, într-o varietate de culori și forme care vor aduce un plus de organizare în orice buzunar, geantă sau poșetă.

O altă sugestie pentru aventurieri, amatori e escapade montane, este un briceag multifuncțional. Este o unealtă ușor de luat în rucsacul pentru drumeții sau de luat la iarbă verde.

În magazinul online CadouJunkie.ro o varietate de idei de cadouri din care poți alege și, nu uita, ne ocupăm și de împachetare. Succes la cumpărături!

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

Tu trebuie să fii Conectat la pentru a posta un comentariu.

Dragi clienti, Cadoujunkie lucreaza in regim redus, iar datorita acestui fapt, procesarea si livrarea comenzilor se pot efectua cu o intarziere de doua zile lucratoare. Va multumim pentru intelegere!