Cum cumpar?

Cum cumpar?

 

Este foarte simplu, aveti la dispozitie 3 modalitati prin care puteti efectua o comanda, acestea sunt:

  1. Cea mai simpla modalitate este cea online folosind cosul de cumparaturi al site-ului, folosind urmatorii pasi: adaugati in cos produsul/produsele dorite folosind butonul "Adauga in Cos". In cazul in care sunteti fericitul posesor al unui Cod promotional/voucher acesta se introduce in chenarul "Cod Promotional" dupa care se apasa butonul "Aplica Cupon" .  Urmatorul pas este finalizarea comenzii, dupa cum urmeaza: se apasa butonul "La finalizare comanda" unde vi se va cere sa introduceti datele dumneavoastra de contact ( aceste date sunt folosite doar in scopul comenzii si a posibilelor promotii si newslettere -vezi Termeni si conditii ) cele insemnate cu * fiind obligatorii, necompletarea acestora impiedica finalizarea comenzii. Ultimul pas este selectarea tipului de plata disponibil momentan adica "Plata la Destinație » Ramburs"  sau plata online cu cardul procesata de catre "Euplatesc" urmand ca dumneavoastra sa primiti un e-mail de confirmare a comenzii si unul de prelucrare a acesteia. In cazul in care vom avea nevoie de informatii suplimentare sau in cazul in care comanda necesita un cost suplimentar ( atunci cand nu sunteti in raza de acoperire a curierului) veti fi contactat telefonic. Cand vom preda coletul D-Voastra curierului va vom instiinta prin e-mail sau / si sms. In e-mailul primit veti avea Numarul AWB-ului pentru a urmari expeditia.
  2. O alta modalitate este comanda prin e-mail la adresa vanzari@cadoujunkie.ro . Va rugam sa furnizati urmatoarele informatii necesare pentru comanda prin e-mail: Nume si prenume ; Adresa (str. -, nr. - ,  bl. - , et. - , ap. -) ; Oras ; Judet si Cod postal ; Adresa de e-mail si numarul de telefon la care puteti fi contactat de catre reprezentatii CadouJunkie sau de catre curier. Atentie ! Folosind aceasta metoda pentru a lansa o comanda, plata se face prin Ramburs. Exceptie: In cazul in care adresa Dvs nu se afla in aria de acoperire a curierului ne rezervam dreptul de a cere plata in avans, prin transfer bancar.
  3. Ultima modalitate este comanda telefonica la numarul 0758.930.016. Pentru a efectua o comanda prin aceasta metoda va rugam sa furnizati urmatoarele informatii: Nume si prenume ; Adresa (str. -, nr. - ,  bl. - , et. - , ap. -) ; Oras ; Judet si Cod postal ; Adresa de e-mail si numarul de telefon la care puteti fi contactat de catre reprezentatii CadouJunkie sau de catre curier. Atentie ! Folosind aceasta metoda pentru a lansa o comanda, plata se face prin Ramburs. Exceptie: In cazul in care adresa Dvs nu se afla in aria de acoperire a curierului ne rezervam dreptul de a cere plata in avans, prin transfer bancar.

Atentie: In unele cazuri ne rezervam dreptul de a refuza o comanda prin plata la destinatie, in cazuri exceptionale. Exemple de aceste cazuri sunt: valoarea comenzii mare ( mai mare de 500 de lei), adresa nu se afla in aria de acoperire a curierului si presupune un cost suplimentar, client care nu a ridicat in trecut coletul etc.

Pe scurt despre livrare: 

In Timisoara: Gratuit la comenzi de minim 30 de lei, in functie de disponibilitatea personalului.

  • Cost de 12 lei, tva inclus la comenzi mai mici de 30 de lei.
  • Cand personalul nu este disponibil pentru a efectua livrarea, se va lua legatura cu clientul si se va stabili de comun acord o amanare a livrarii comenzii sau daca se doreste urgent se va apela la firma de curierat cu un cost de 18 lei, tva inclus.
  •  National: Gratuit la comenzi de minim 150 de lei ( tarif valabil in aria de acoperire a curierului) sau cost de 20 lei, tva inclus la comenzi mai mici de 150 de lei ( tarif valabil in aria de acoperire a curierului).
  • De regula comenzile plasate pana in ora 13:30 vor fi predate curierului in aceeasi zi, urmand sa le primiti ziua urmatoare. In unele cazuri se intampla sa mai intarzie livrarea coletului.
  • Momentan livram doar pe teritoriul Romaniei.
  • Informatii complete despre livrare aici.

Servicii de impachetare pentru cadou

Daca faceti cadou produsele cumparate de pe site-ul nostru aveti posibilitatea de a beneficia de impachetare pentru cadou, cu mici exceptii. Trebuie doar sa bifati optiunea " Impachetare produs" inainte de a adauga produsul in cos. Produsele care nu au inclusa aceasta optiune nu pot beneficia de impachetarea cadou.

In cazul bijuteriilor, daca alegeti optiunea de Impachetare cadou, acestea vor fi insotite de pungulita Organza.

Acest serviciu este gratuit.

Dragi clienti, Cadoujunkie lucreaza in regim redus, iar datorita acestui fapt, procesarea si livrarea comenzilor se pot efectua cu o intarziere de doua zile lucratoare. Va multumim pentru intelegere!