Contact

Site-ul CadouJunkie.ro apartine societatii comerciale NIXARI SHOP SRL-D, identificata prin Codul unic de inregistrare: RO 34040093, nr. de ordine in registrul comertului: J35/226/30.01.2015, cu sediul social in Timisoara, jud. Timis, Str. Polona, Nr. 2, Bl. 2, Ap. 3.
Ne puteti contacta pentru orice informatii sau probleme pe care le-ati intalnit cat timp ati navigat pe site-ul nostru, la numarul de telefon 0758930016 de luni pana vineri intre orele 09:00 - 16:00, completand formularul de contact din partea dreapta sau la adresa de e-mail office@cadoujunkie.ro.
Feedback-ul, parerile, sugestiile, intrebarile, comentariile  de la dumneavoastra sunt importante pentru noi, ajutandu-ne sa imbunatatim experienta dumneavoastra in cautarea si gasirea cadoului potrivit.
Va multumim!

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Dragi clienti, CadouJunkie lucreaza momentan in regim redus. Din cauza acestui fapt este posibil ca timpul de raspuns/ procesarea comenzilor sa fie intarziata. Comenzile plasate, de regula, pana la ora 13 se preda curierului in aceeasi zi (lucratoare).Va multumim pentru intelegere!