Cana Termosensibila Guess Who Loves You
Cana Guess Who Loves YouCana Termosensibila Cadou pentru Indragostiti

Cana Termosensibila Guess Who Loves You

37.00 lei

Stoc epuizat

Cana Termosensibila Guess Who Loves You este ideala ca si cadou pentru iubiti.

Initial, cana este neagra cu un peisaj nocturn, cu un copac, luna si stele pe cer, dupa care, atunci cand torni lichidul fierbinte, cana se schimba intr-un roz pastel, delicat, apare un copac ce prezinte frunzele in forma de inimioare rosii, luna si stelele se estompeaza si apare soarele. De asemenea, scrisul de pe cana initial este: Guess Who, iar dupa turnarea lichidului fierbine se completeaza Loves You.

Mai este disponibila o varianta a acestei cani, in forma de inima, pe care o gasiti aici: https://cadoujunkie.ro/cadouri/pentru-gospodine-si-gospodari/cani-termosensibile/cana-termosensibila-inima/.

Aceasta cana termosensibila este un cadou potrivit pentru iubit/iubita, sot/sotie, chiar si mama, de ce nu, daca stie engleza.

 

Descriere produs

Cana Termosensibila Guess Who Loves You

Material: Ceramica;

Dimensiuni: 8 / 9.5 cm ( diametru / h);

Capacitate: ∼ 330 ml.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Dragi clienti, CadouJunkie lucreaza momentan in regim redus. Din cauza acestui fapt este posibil ca timpul de raspuns/ procesarea comenzilor sa fie intarziata. Comenzile plasate, de regula, pana la ora 13 se preda curierului in aceeasi zi (lucratoare).Va multumim pentru intelegere!