Suport de Metal pentru Sticla Dentist
Suport de Metal pentru Sticla bautura DentistDentist Suport bauturaSuport metalic DentistSuport pentru sticla de vin DentistSuport metal Dentist cu MascaCadouri pentru Dentisti

Suport de Metal pentru Sticla Dentist

135.00 lei

Stoc epuizat

Va facem cunostinta cu simpaticul Suport pentru sticla de vin Dentist, care tine intr-o mana temuta freza cu care dentistii ne scapa de carii si ne ” inspaimanta” si care este motivul pentru care multi dintre noi amanam vizita la doctor. In cealalta mana, dentistul tine simbolic un dinte. Bineinteles, masca medicinala este nelipsita. In acest caz, suportul nu are rolul de a ne infricosa, ci dimpotriva are rolul, bineinteles, cu o sticla de vin, de a destinde atmosfera si de ''a trage la masea'' impreuna cu sarbatoritul. Stim ca nu prea este indicat vinul pentru dinti pentru ca ii pateaza, dar ocazional putem face o exceptie si trece si dentistul nostru cu vederea, ca doar este cadou :).

Pentru formarea corpului suportului Dentist s-a folosit o sticla  de vin de 750 ml, care Nu este inclusa in pret ( Momentan nu comercializam bauturi alcoolice).

Ai un dentist printre grupul de prieteni? Alege acest suport ca si cadou specific meseriei sale si nu vei da gres.

Descriere produs

Suport de Metal pentru Sticla Dentist

Material: Metal;

Culoare: Bronz + Argintiu;

Dimensiuni:

  • Corpul: 8 / 12 / 19 cm;
  • Capul: 7.5 / 8 / 7.5 cm.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Dragi clienti, Cadoujunkie lucreaza in regim redus, iar datorita acestui fapt, procesarea si livrarea comenzilor se pot efectua cu o intarziere de doua zile lucratoare. Va multumim pentru intelegere!