Deschizator de Sticle Lant de Bicicleta
Deschizator Lant de BicicletaCadou pentru Ciclisti Deschizator Lant de BicicletaDesfacator Sticle Cadou pentru Ciclisti

Deschizator de Sticle Lant de Bicicleta

25.00 lei

Doar 2 rămase în stoc

Deschizator de Sticle Lant de Bicicleta

Pentru inceput, trebuie sa clarificam ca nu sustinem condusul sub influenta alcoolica (indiferent de mijlocul de transport). Acest produs este destinat persoanelor care au ca hobby, in mare, bicicleta… si berea.

Cand ne gandim la bicicleta, printre primele lucruri care ne vin in minte sunt: rotile, ghidonul, pedalele, acel claxon enervant pe care multa lume il are, dar si poate cel mai important lucru de la bicicleta, lantul, fara de care nu poti ajunge pe bicicleta la  destinatie… decat daca te impinge cineva ;).

Cand ne gandim sau ne uitam la o sticla de bere, pe de alta parte, tot ce ne vine in minte este cum sa o deschidem, iar aici intra acest accesoriu excelent pentru amatorii de biciclete si de bere.

Deschizatorul de Sticle Lant de Bicicleta este realizat din metal cu finisaj superior, lantul fiind semi-cromat, iar deschizatorul in sine fiind vopsit in negru mat. Lantul deschizatorului este flexibil, astfel produsul poate fi compactat suficient de mult pentru a fi carat si in buzunar ca si breloc sau pentru a fi ambalat ca si un cadou mic, dar de efect.

Suntem siguri ca nu veti da gres cu acest produs indiferent de motiv .

Descriere produs

Deschizator de Sticle Lant de Bicicleta

Material: Metal;

Dimensiuni: 15 cm lungime cand deschizatorul este intins.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Dragi clienti, Cadoujunkie lucreaza in regim redus, iar datorita acestui fapt, procesarea si livrarea comenzilor se pot efectua cu o intarziere de doua zile lucratoare. Va multumim pentru intelegere!