Cadouri pentru ea: bijuterii sau un articol vestimentar

Ești un băiat îndrăgostit până peste cap și cauți cadouri pentru ea, pentru acea fată specială din viața ta, pentru cea care te face să zâmbești în fiecare dimineață. Se apropie ziua ei și, prins în grijile zilnice nu ai avut timp să te gândești la un cadou special care să o bucure și, în același timp, să fie util. Nu ai foarte mult timp să cauți așa că ai restrâns opțiunile la variantele disponibile în două categorii cu care știi sigur că nu vei da greș: bijuterii sau haine.

Odată alegerea restrânsă, ți s-a luat parcă „o piatră de pe inimă”. Ai deja un punct de plecare, dar dacă studiezi mai atent cele două categorii îți vine să te iei cu mâinile de cap. Varietatea de alegere este enormă, mult prea mare să poată fi cuprinsă de un singur om. Hai să lăsăm asta de-o parte, bine că ai de unde să alegi, să vedem, mai bine, cam ce i-ar plăcea iubitei tale.

Bijuteriile cadou
Sunt întotdeauna o alegere foarte bună. Nu există fată pe lumea asta care să nu fie sensibilă la aceste accesorii. Găsești bijuterii în toată gama de prețuri, așa că nu trebuie să îți faci griji în privința bugetului. Poți chiar să te orientezi către niște accesorii handmade. O bijuterie de efect nu trebuie neapărat să impresioneze prin dimensiunile diamantului sau prin strălucirea metalului prețios din care este făcută. În schimb, ar trebui să fii atent la conotații. Știi bine ce înseamnă să-i dăruiești iubitei un inel, indiferent de fel ar fi acesta. Dacă vrei să eviți confuziile șterge inelele de pe lista de cadouri posibile. Rămâi la brățări, coliere sau cercei. Dacă vrei un accesoriu „classy” și, în același timp „glossy” pentru prietena ta, o broșă elegantă poate fi un răspuns foarte bun.

Haine cadou
Articolele vestimentare sunt un cadou pe cât de bun și la îndemână, pe atât de sensibil. Dacă destinatara cadoului este o fashionistă împătimită, un articol vestimentar cadou este un pariu riscant. Este foarte posibil să nu-i placă, să nu se armonizeze cu stilul ei sau pur și simplu să aibă o stare care o determină să respingă cadoul. În plus, intervin și o serie de variabile cum ar fi măsura, culoarea și, uneori, chiar brandul. Totuși, dacă îți cunoști foarte bine jumătatea, ești atent la ceea ce îi place, la ce se uită mai mult atunci când mergeți împreună la shopping, s-ar putea să dai lovitura. Pe lângă faptul că îi vei lua ceva util care îi va plăcea, o vei impresiona prin faptul că ai fost atent la ceea ce își dorește, la ceea ce îi place.

Indiferent de cadoul pentru ea pe care îl alegi, contează și modul în care i-l oferi. Un scenariu interesant va face și cadoul mult mai atractiv. Succes!

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

Tu trebuie să fii Conectat la pentru a posta un comentariu.

Dragi clienti, CadouJunkie lucreaza momentan in regim redus. Din cauza acestui fapt este posibil ca timpul de raspuns/ procesarea comenzilor sa fie intarziata. Comenzile plasate, de regula, pana la ora 13 se preda curierului in aceeasi zi.(lucratoare.Va multumim pentru intelegere!