Cadouri pentru copii: cum poți cumpăra cadouri ieftine și plăcute pentru cei mici?

Odată ce copiii tăi cresc și ajung la grădiniță, încep, inevitabil să își facă prieteni, iar pe măsură ce prieteniile copilăriei se înmulțesc și se sudează, vor „curge” și invitațiile la zilele de naștere. Atunci când copilul tău este foarte sociabil și își face mulți prieteni, aceste petreceri devin costisitoare pentru că, de fiecare dată, va trebui să se prezinte la petrecere cu un cadou. Bugetul tău este „scuturat” de aceste cheltuieli din ce în ce mai consistente și din ce în ce mai numeroase. Trebuie să acționezi inteligent dacă nu vrei să îți depășești, din nou, limita de creditare a cardului.

Nu dispera, îți oferim noi, gratuit niște ponturi care te-ar putea ajuta să reziști cu brio avalanșei de cadouri pe care va trebui să le cumperi pentru zilele de naștere la care va fi invitat copilul tău.

Bugetul

Stabilește un buget pe care ți-o poți permite. Nu cheltui în exces doar „de ochii lumii” și cumpără cadouri care se încadrează în limitele de preț pe care ai stabilit că le poți suporta. Limitarea și condiționarea cheltuielilor este deja un pas important către o o economie serioasă.

Planul

Planificarea este secretul eficienței în orice situație, așa că fă o listă cu toate petrecerile la care va merge copilul tău în următoarea perioadă și începe să cumperi cadouri chiar dacă următoarea petrecere este abia peste câteva luni. Întotdeauna vei reuși să cumperi un cadou mai inspirat și la un preț mai bun decât dacă l-ai cumpăra, în grabă, în ultimul moment,

Cunoaște destinatarul cadoului

Fă un efort și încearcă să-i cunoști pe prietenii copiilor tăi pentru a putea identifica ce le place și ce nu. Acest pas este extrem de important pentru că, în primul rând, un cadou trebuie să facă o bucurie. Nu ar strica să discuți și cu copiii tăi pentru a descoperi copilul căruia urmează să îi cumperi cadoul. Cine știe, poate se visează pilot de avion și atunci i-ar plăcea, cu siguranță o căciulă de pilot pentru copii.

Vânează ofertele speciale

Indiferent de situație, nu scăpa din ochi ofertele speciale. Aici este posibil să faci economii consistente pe niște cadouri pentru copii absolut extraordinare.

Nu investi sume mari în cadouri pentru copii!

Indiferent ce îi cumperi unui copil se uzează moral extrem de repede. Se va folosi de cadoul tău, dar, la un moment dat, din motive mai mult sau mai puțin obiective îl va abandona într-un colț. Articolele de îmbrăcăminte rămân mici foarte repede, iar jucăriile devin neinteresante după o vreme foarte scurtă.

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

Tu trebuie să fii Conectat la pentru a posta un comentariu.

Dragi clienti, Cadoujunkie lucreaza in regim redus, iar datorita acestui fapt, procesarea si livrarea comenzilor se pot efectua cu o intarziere de doua zile lucratoare. Va multumim pentru intelegere!