Cadouri pentru bărbați: util sau sentimental?

Atunci când o femeie este pusă în situația de a cumpăra cadouri pentru bărbați sau pentru acel bărbat special din viața ei, are impresia că situația este sub control, știe exact ce are de făcut și că totul se va rezolva foarte rapid. Mai mult, va găsi și cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, astfel încât din bugetul pentru cadou îi va mai rămâne să-și cumpere și ei ceva frumos. Ei bine, „socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg” și, inevitabil apar problemele.

Oricât de hotărâtă ai fi, când ajungi în fața ofertei de cadouri posibile, faci un pas în spate și începi să cazi pe gânduri să analizezi ce și-ar dori el mai mult, ce i s-ar potrivi, ce l-ar bucura și l-ar surprinde în același timp. Una dintre alegerile pe care le vei avea de făcut este între un cadou util, masculin și unul sentimental, poate ceva legat de istoria voastră comună.

Dacă vrei să scapi rapid de cadoul pentru el, poți întotdeauna să alegi varianta simplă, cum ar fi un articol de îmbrăcăminte, un parfum sau un portofel nou. Totuși, ai vrea să ieși puțin din norme, să nu fii ca celelalte iubite și să-i oferi ceva special. Dar, dacă nimerești contextul potrivit, respectiv dacă destinatarul cadoului are nevoie de un portofel nou, de exemplu, atunci ceea ce oferi va fi binevenit.

O altă idee de cadou practic, ar fi un echipament de excursie, sau un obiect de care ar avea nevoie pentru a-și completa rucsacul. Aici, cu un briceag multifuncțional nu poți să dai greș.

Când vine vorba de cadouri sentimentale, problema este mult mai sensibilă. Depinde foarte mult de etapa în care se află relația voastră. Nu poți, de exemplu să apari cu o poză frumoasă, înrămată cu voi doi îndrăgostiți, dacă sunteți împreună de doar câteva săptămâni. În schimb, dacă relația are o istorie, s-ar putea ca acest cadou să fie unul potrivit. Ca regulă generală, cel puțin în primele șase luni de relație nu te avânta la cadouri sentimentale.

După ce te-ai hotărât, în sfârșit asupra cadoului, mai trebuie doar să te decizi cum i-l vei oferi. Poți pune în scenă un mic moment „artistic” va intensifica bucuria cadoului.

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

Tu trebuie să fii Conectat la pentru a posta un comentariu.

Dragi clienti, Cadoujunkie lucreaza in regim redus, iar datorita acestui fapt, procesarea si livrarea comenzilor se pot efectua cu o intarziere de o zi lucratoare fata de in mod normal. Va multumim pentru intelegere!