Cadouri ieftine: chiar poți să faci senzație fără să cheltui o avere

Prețul nu este întotdeauna cel mai relevant criteriu de alegere, mai ales atunci când vrei să „faci valuri” la aniversarea vreunui apropiat. Așadar, dacă bugetul îți joacă feste, mergi, soluțiile salvatoare de cadouri ieftine se pot dovedi extrem de reușite. Totul depinde de inspirația ta și de cât de bine cunoști persoana căreia i-l vei oferi. Când vine vorba de cadouri, valoare sentimentală pe care o generează va fi mult mai importantă decât prețul de pe etichetă, însă efortul de căutare și pregătire va fi mai mare, dar ce contează, e frumos să dăruiești!

Una dintre cele mai accesibile căi către cadoul ieftin de senzație este să descoperi pasiunile destinatarului și să i le exploatezi „fără scrupule”. Cum le descoperi? Ei bine, simplu, ai internetul la un click distanță. Intră pe profilul de Facebook al destinatarului și descoperă cam ce explorează el sau ea prin online, pe unde se mai plimbă, ce sporturi mai practică, ce cărți mai citește sau la ce filme se mai uită. Paginile pe care au început să le urmărească recent sunt un bun punct de plecare pentru descoperirea pasiunilor.

Dacă investigația online nu dă rezultate satisfăcătoare, învârte-te prin cercul de prieteni, pune întrebări aparent dezinteresate, dar prin care poți afla informații importante. Ca subtilitate maximă, poți provoca discuții despre persoana în cauză, poate, poate, iese la iveală vreun interes care poate fi exploatat.

Gata cu sfaturile de „spionaj” online și offline! Ai aflat informațiile de care aveai nevoie. Tot ceea ce trebuie să faci este să găsești cadoul potrivit. Ce ar fi dacă ai încerca să creezi o experiență haioasă legată de una dintre pasiuni? Cu siguranță vei atinge latura sentimentală, iar cadoul va fi apreciat dincolo de prețul său. Dacă reușești să-l oferi printr-un moment amuzant, impactul va fi cu atât mai mare. În plus vei crea o amintire frumoasă atât celui care primește, martorilor la „marea cadorisire” și, nu în ultimul rând ție.

Succes!

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

Tu trebuie să fii Conectat la pentru a posta un comentariu.

Dragi clienti, Cadoujunkie lucreaza in regim redus, iar datorita acestui fapt, procesarea si livrarea comenzilor se pot efectua cu o intarziere de doua zile lucratoare. Va multumim pentru intelegere!