Bugetul și inspirația, ingredientele obligatorii pentru un cadou de zi de naștere perfect

Zilele de naștere sunt speciale pentru sărbătoriți, dar prietenii lor sunt puși pe drumuri în căutarea unui cadou nemaipomenit, dar care să nu se remarce mai ales datorită etichetei. Găsirea acestui cadou este o sarcină importantă, indiferent că este vorba de un coleg sau o colegă de la serviciu sau de cineva foarte apropiat. Un cadou de senzație nu este o cutie împachetată frumos în hârtie colorată și o panglică lucioasă. Prezentarea are și ea rolul ei, dar important este ceea ce este după ambalaj. Acolo se vede inspirația pe care ai avut-o în momentul alegerii, dar și cât de bine cunoști destinatarul cadoului.

Dacă arunci o privire în jur, înainte să începi căutările propriu-zise pentru un cadou, s-ar putea să simți o descurajare totală. Oferta magazinelor de la mall, dar și a celor online este copleșitoare. Te invadează, pur și simplu, produse care mai de care mai colorate, mai atrăgătoare dar, de cele mai multe ori, inutile și care nu se transformă într-o amintire frumoasă. În plus pot pune și o povară destul de grea pentru bugetul tău. Așadar, pentru a găsi cadoul perfect ai neapărată nevoie de cele două elemente care să se echilibreze: buget și inspirație.

Stabilirea bugetului. Înainte să pleci la cumpărături stabilește un buget de la care să nu te abați. Disciplina financiară este un aspect esențial, mai ales dacă nu vrei să riști să devii „mână spartă” după care să numeri cu disperare zilele până la salariu. În plus, un buget bine definit îți va restrânge opțiunile și s-ar putea să își formeze o imagine destul de clară asupra variantelor pe care le-ai avea la dispoziție.

Creativitate și inspirație. Un buget generos nu garantează găsirea cadoului perfect pentru o zi de naștere. Contează enorm cât de bine cunoști persoana căreia vrei să-i dăruiești, dar și de inspirația de moment atunci când prin față îți defilează zeci sau sute de alternative. Ține cont de ceea ce îi place destinatarului, de ceea ce îi este reprezentativ, adaugă o notă personală, creativă astfel încât să știe că are cadoul de la tine. De exemplu, poți lua un obiect banal și-l poți personaliza după bunul plac. Vei reuși să creezi un cadou de impact, cu siguranță.

Un cadou personal, inspirat care poate fi făcut fără un buget generos, are, de cele mai mult ori un impact mai mare decât un cadou scump. Poți găsi inspirația pentru un cadou de zi de naștere de impact pe CadouJunkie.ro.

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

Tu trebuie să fii Conectat la pentru a posta un comentariu.

Dragi clienti, Cadoujunkie lucreaza in regim redus, iar datorita acestui fapt, procesarea si livrarea comenzilor se pot efectua cu o intarziere de o zi lucratoare fata de in mod normal. Va multumim pentru intelegere!