Bărbații apreciază întotdeauna un cadou util și funcțional

Se apropie momentul în care trebuie să cumperi un cadou pentru un prieten, un iubit, un soț, un tată, un bunic, așa că începi discret să chestionezi destinatarul cadoului, astfel încât să afli ce și-ar dori sau de ce are nevoie. Interogatoriile tale nu reușesc să îți ofere indicii care să de ducă direct la cadoul ideal, așa că ai avea nevoie să „sapi” mai mult, demers imposibil, mai ales că nu vrei să te dai de gol. Cum sursele de informare au devenit inaccesibile, te bazezi doar pe inspirație și pe noroc. Totuși, ar mai fi o soluție, citește în continuare și descoperă-o!

Bărbații preferă lucrurile practice. Niciodată, un bărbat nu va fi impresionat de un obiect decorativ, de o vază sau de un ghiveci cu flori. Probabil va arăta o apreciere politicoasă pentru gest, dar nu cadoul nu va fi unul memorabil. Nefiind considerat folositor, cadoul va strânge praf într-un colț. Bineînțeles, vrei să eviți o astfel de situație, așa că mergi pe ceva masculin, util, practic. Da, o trusă de scule, sau o bormașină sunt primele lucruri la care te gândești, dar dacă nu este foarte pasionat de meșterit sau pur și simplu nu are timp să-și dedice punerii în practică a abilităților meșteșugărești, cadoul nu va reuși să se achite de obligațiile practice.

Ce este de făcut, atunci când sculele nu mai sunt cadoul universal care aduceau un zâmbet pe fața oricărui bărbat? Te poți orienta către alte obiecte practice de care are nevoie. În 99,99% din cazurile în care trusa de scule dă greș, există un obiect care salvează situația. Este un obiect simplu, dar care face diferența între organizare și haos în buzunarele unui bărbat. Da, ai ghicit, portofelul este un cadou pe care majoritatea bărbaților îl apreciază pentru că au nevoie de el. Fără portofel, bărbatul este pierdut, nu-și mai găsește nimic, are cardurile, banii și actele împrăștiate prin toate buzunarele și niciodată când trebuie să plece grăbit la serviciu, nu reușește să-și găsească în timp util toate cele trebuincioase.

Salvează situația cu un portofel! Ai această ocazie de a face un cadou extrem util bărbatului a cărui aniversare se apropie. Te ajutăm și noi cu o colecție nouă de portofele, compartimentate inteligent, tocmai pentru a readuce organizarea în viața lui.

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

Tu trebuie să fii Conectat la pentru a posta un comentariu.

Dragi clienti, CadouJunkie lucreaza momentan in regim redus. Din cauza acestui fapt este posibil ca timpul de raspuns/ procesarea comenzilor sa fie intarziata. Comenzile plasate, de regula, pana la ora 13 se preda curierului in aceeasi zi.(lucratoare.Va multumim pentru intelegere!