Aviz bărbaților! Se anunță o perioadă delicată și dificilă

Valentine’s Day a trecut cu bine, a fost un succes, dar a fost doar „încălzirea” pentru ceea ce urmează. Dacă ai marcat ziua îndrăgostiților „de import” nu o poți ignora pe cea neaoșă, adică Dragobetele, după care ai un moment de respiro foarte scurt înainte să începi să te pregătești pentru începutul lunii martie. 1 și 8 martie sunt date „critice” pe care nu le poți ignora, mai ales dacă îți dorești o relație fericită alături de aleasa sufletului tău.

În cazul în care ai „bifat” Valentine’s Day cu un cadou inedit, poate că de Dragobete, ar putea să te concentrezi să creezi un moment special. Caută un restaurant nou, cochet sau gândește-te la un loc în care ați mai fost și ați rămas cu amintiri frumoase. Fă o rezervare deoarece nu vei fi singurul care se gândește să-și invite iubita la o cină romantică. Bineînțeles, buchetul de flori este nelipsit, așa că nu uita ca, înainte de cină să treci pe la florărie. Dacă nu ai inspirație la alegerea florilor, alege flori de sezon, zambilele sunt de efect în această perioadă sau ia un buchet care conține și florile ei preferate. Mai există și varianta universală a trandafirilor roșii. Nu ai cum să dai greș, indiferent că iei un buchet de trandafiri roșii sau doar un singur fir. Până la urmă este floarea simbol a dragostei și a pasiunii, perfectă pentru astfel de ocazii.

Acum că ne-am lămurit cu Dragobetele, sărbătoarea neaoșă a dragostei, să ne ocupăm puțin de 1 martie. Aici nu vei prea mari bătăi de cap. Trebuie doar să găsești un mărțișor interesant atât pentru iubită, cât și pentru celelalte femei din viața ta: colege de serviciu, prietene și bineînțeles, mama. Oferă-le câte un mărțișor, simbol al primăverii.

Să zicem că ai făcut față cu brio primelor două provocări, dar acum vine testul suprem, 8 martie. Aici deja trebuie să fii atent deoarece o urmă de ezitare în această zi s-ar putea să strice tot ce ai construit până acum. Un cadou de 8 martie cu totul special se impune, așa că, nu ar strica să fii foarte atent la indiciile iubitei. Cu siguranță își dorește ceva, iar cu puțină atenție vei reuși să identifici exact cadoul la care se așteaptă și să-l achiziționezi repede.

Este o perioadă de grele încercări pentru bărbați, dar capul sus și curaj!

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

Tu trebuie să fii Conectat la pentru a posta un comentariu.

Dragi clienti, Cadoujunkie lucreaza in regim redus, iar datorita acestui fapt, procesarea si livrarea comenzilor se pot efectua cu o intarziere de doua zile lucratoare. Va multumim pentru intelegere!